Eva Isaksson

Evan kuva


Evan saa kiinni osoitteella eva.isaksson@vihreat.fi

Arkisto

Kirjoitustauon kootut selitykset

EsteettömyysMeta – 24. heinakuuta 2010 klo 7.53

Yli vuoden mittaiseksi venyneen blogin päivitystauon aikana on ehtinyt tapahtua paljon. Helsingin kirjastoja on ollut leikkauslistalla. Taloudellisesti ahtaat ajat ovat siirtämässä Helsingin keskuskirjastoprojektia. Itseäni koskettavat muutokset ovat kuitenkin vaikuttaneet blogin pitoon dramaattisemmin. Oma kirjastoni, Helsingin yliopiston tähtitieteen laitoksen kirjasto, on tammikuun alusta 2010 lakannut olemasta. Olen elänyt muuttolaatikoiden saartamana, 175 vuoden mittaan karttunutta aineistoa parhaani mukaan suojellen.

Uusi työpaikkani on Helsingin yliopiston kirjaston Kumpulan kampuskirjasto. Se on yksi neljästä suuresta kampuskirjastosta, joista kukin on teettänyt oman esteettömyysselvityksensä. Uuden Kaisa-taloon valmistumassa olevan keskustakampuksen kirjaston suunnittelussa otetaan esteettömyys jo suunnitteluvaiheessa huomioon, ja olen ollut mukana työryhmässä joka pohtii sen esteettömyyttä.

IUCAAn kirjasto Punessa, Intiassa oli kaunis muttei esteetön

IUCAAn kirjasto Punessa, Intiassa oli kaunis muttei esteetön

Muutenkin elämä on ollut kiireistä. Olin helmikuussa tähtitieteen kirjastoalan konferenssissa Punessa, Intiassa. Siellä pitämäni esitelmä “E-accessible astronomy” kuvailee tähtitieteen esteettömien verkkopalveluiden tärkeyttä. Nyt on valmistumassa toimittamani konferenssin proceedings-julkaisu.

Tätä kirjoittaessani enemmän kuin hyvin ansaittua kesälomaa on vielä viikko jäljellä. Vietän sitä Kouvolassa, ja olen toiveikkaasti ajatellut tutustua ainakin yhteen kirjastoon lomallani.

Kommentoi kirjoitusta tai lähetä seurantailmoitus (trackback) omalta sivustoltasi.

Kommentoi kirjoitusta

Voit käyttää kommentissa seuraavia XHTML-tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Eva Isaksson on toteutettu WordPress -julkaisujärjestelmällä
Tilaa tästä sivuston artikkelit RSS-syötteenä tai kommentit RSS-syötteenä
Log in