Eva Isaksson

Evan kuva


Evan saa kiinni osoitteella eva.isaksson@vihreat.fi

Arkisto

Anna, ehdokkaani

Vaalimiete – 12. toukokuuta 2009 klo 20.58

Ajattelin ensin Euroopan parlamentin vaalien ehdokaslistaa selatessani, että hyvän ehdokkaan valinta on näissä vaaleissa todella vaikeaa. Istuva vihreä meppi, Satu Hassi, on minulle tuttu niiltä ajoilta kun Satu kirjoitti kirjaansa Käärme ja tiedon puu. Pitkään meppinä toimineen Heidi Hautalan pätevyys tunnustetaan yli puoluerajojen. Sitten verkkopolitiikan taiturina tunnettu Jyrki Kasvi vielä avasi kampanjansa vammaisten oikeuksia puolustavalla kannanotolla Esteetön tietoyhteiskunta. Hienoa!

Kaikki kolme ovat vahvoja ehdokkaita, mutta näissä vaaleissa aion äänestää Anna Moringia. Hänen vaaliteemansa ovat (1) seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeudet, (2) kielivähemmistöjen ja vähemmistökielten asema on turvattava, (3) sukupuolten tasa-arvo. Kokonaisuutena Annan kampanja osuu lähimmäksi omia tavoitteitani.

Anna on muuten jo nuoresta pitäen osannut koota ihmisiä yhteen. Muistan miten hän vielä koulua käydessään järjesti tapaamisen ylläpitämäni sapfo-listan jäsenille - ihailtavan räväkkä veto sen ikäiseltä 1990-luvun alkupuolella. Annan imuun kannattaa heittäytyä näissä vaaleissa!

Kommentoi kirjoitusta tai lähetä seurantailmoitus (trackback) omalta sivustoltasi.

Kommentoi kirjoitusta

Voit käyttää kommentissa seuraavia XHTML-tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Eva Isaksson on toteutettu WordPress -julkaisujärjestelmällä
Tilaa tästä sivuston artikkelit RSS-syötteenä tai kommentit RSS-syötteenä
Log in