Eva Isaksson

Evan kuva


Evan saa kiinni osoitteella eva.isaksson@vihreat.fi

Arkisto

Laajasalon kirjasto

Kirjastovierailut – 24. lokakuuta 2008 klo 8.17

Plussaa: Tilava
Miinusta: Inva-wc puuttuu

Laajasalon kirjasto on valmistunut 1976. Se sijaitsee palvelukeskittymässä, mutta uuden kävijän kannalta hiukan “nurkan takana”. Parkkitilaa täällä kyllä on, mutta lähin merkitty invaparkki jonka huomaan on vieressä terveyskeskuksen pihalla.

Ylös sisäänmenotasanteelle pääsee portaita tai luiskaa pitkin. Luiskan jälkeen pitää ylhäällä kääntyä 90 astetta, mutta tila tuntuu riittävältä. Ulko-ovi on vedettävä, oviaukko tilava.

Kirjastossa on 1970-lukulaisia, melko selkeitä yleisopasteita. Keskikorkeiden hyllyjen välissä on erittäin väljää, kalustuksesta huolimatta tänne kyllä mahtuu jopa liikkumaan. Kirjastossa ei ole inva-wc:tä.

Asiakaspalvelupäätteet ja tietokoneet on sijoitettu matalalle. Ainoastaan joka kirjaston murheenkryyni, itsepalveluautomaatit, ovat liian hankalia käyttää pyörätuolista käsin.

Kirjasto on valaistu loisteputkin ja valaistus tuntuu tasaiselta, ei liian kirkkaalta. Isotekstiset ja äänikirjat löytyvät melko helposti, koska ne on merkitty keskimääräistä selkeämmin.

Kielivalikoima on tavanomainen, mutta senkin opasteet ovat paremmat kuin yleensä. Seksuaalivähemmistöjä käsitteleviä kirjoja löytyi kirjastosta muutama, ja lehtihyllystä löytyy Voltti.

Kirjastossa oli lauantaina iltapäivällä enimmäkseen aikuisia, nuorempien puolella oli hiljaisempaa. Nuorten osasto löytyy hyvin ja toimii täällä eteisenä lastenosastolle mentäessä. Aivan vieressä on kirjaston viehättävä sisäpiha.

Kommentoi kirjoitusta tai lähetä seurantailmoitus (trackback) omalta sivustoltasi.

Kommentoi kirjoitusta

Voit käyttää kommentissa seuraavia XHTML-tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Eva Isaksson on toteutettu WordPress -julkaisujärjestelmällä
Tilaa tästä sivuston artikkelit RSS-syötteenä tai kommentit RSS-syötteenä
Log in