Eva Isaksson

Evan kuva


Evan saa kiinni osoitteella eva.isaksson@vihreat.fi

Arkisto

Kontulan kirjasto

Kirjastovierailut – 14. lokakuuta 2008 klo 23.38

Plussaa: Väljyys
Miinusta: Inva-wc puuttuu, HelMet-päätteet

Kontulan kirjasto löytyy kuulun Kontulan ostoskeskuksen laidalta. Se on rakennettu 1975. Erillistä invaparkkia ei näy, sillä ostoskeskuksen alueella liikutaan jalkaisin.

Kirjasto on yhdessä kerroksessa ja sisään mennään tavanomaisesta vedettävästä ovesta. Sisällä kävijä ei voi kuin hämmästellä kirjaston avaria sisätiloja. Täällä on todella väljää. Valaistuksena on kirkas loisteputkivalaistus.

Opasteet löytyvät hyllynpäädyistä, yleisopasteita en huomaa juuri muualla kuin lainaustiskillä. Isotekstisten ja äänikirjojen hyllyopasteen edessä on sen osittain kätkevä Bestseller-teline.

Inva-wc:tä kirjastosta ei löydy. Tavallisten vessojen ovet ovat varsin kapeat. Itsepalveluautomaatit ovat nekin hankalia käyttää pyörätuolista, enkä löydä mistään istumakorkeudelle sijoitettua HelMet-päätettä.

Vieraskielistä aineistoa, erityisesti venäjänkielistä on kohtalaisen paljon. Lehtihyllystä ei löydy Volttia, mutta osastossa “seksi” on keskimääräiseltä vaikuttava valikoima seksuaalivähemmistökirjoja.

Kirjastossa oli siellä illalla käydessäni aikuisia ja yksi nuori. Nuorten vähyyttä saattaa selittää aivan kirjaston vieressä sijaitseva nuorisotalo. Nuorten osasto on aivan sisäänkäynnin vieressä. Sen luona on viihtyisä istuinryhmä, johon joku asiakas näkyi jättäneen tyhjän juomatölkin.

Kommentoi kirjoitusta tai lähetä seurantailmoitus (trackback) omalta sivustoltasi.

Kommentoi kirjoitusta

Voit käyttää kommentissa seuraavia XHTML-tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Eva Isaksson on toteutettu WordPress -julkaisujärjestelmällä
Tilaa tästä sivuston artikkelit RSS-syötteenä tai kommentit RSS-syötteenä
Log in