Eva Isaksson

Evan kuva


Evan saa kiinni osoitteella eva.isaksson@vihreat.fi

Arkisto

Vantaa ja Rovaniemi

Tasa-arvo – 2. lokakuuta 2008 klo 16.31

Johanna Korhosen osaksi Almamedian taholta tullut kohtelu kuulostaa selkeästi yhdenvertaisuuslain vastaiselta. Olen Almamediassa työskentelevältä ystävältäni kuullut, että lehtitilauksia on jo peruutettu, syynä “Telanne”.

Itse kunnallisvaaliehdokkaana mietin sitäkin, mitä ihmeen tekemistä kumppanin kuntavaaliehdokkuudella on asian kanssa. Pitäisikö oman tyttöystäväni nyt huolestua työpaikallaan luotettavuudestaan - siitäkin huolimatta ettemme tietääkseni äänestä samaa puoluetta?

Kummalliseksi puolison kunnallisvaaliehdokkuuteen vetoamisen tekee mm. se, että kunnilla on perustuslaissa turvattu itsehallinto. Korhosen puoliso on ehdolla Vantaan kaupunginvaltuustoon. On vaikea kuvitella, miten puolison osallistuminen kunnallisen demokratian toteutumiseen Vantaalla voisi vaikuttaa Lapissa ilmestyvän lehden päätoimittajan työhön - yhtä vähän kuin voin kuvitella oman ehdokkuuteni vaikuttavan tyttöystäväni työhön parinsadan kilometrin päässä Helsingistä.

Kommentoi kirjoitusta tai lähetä seurantailmoitus (trackback) omalta sivustoltasi.

Kommentoi kirjoitusta

Voit käyttää kommentissa seuraavia XHTML-tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Eva Isaksson on toteutettu WordPress -julkaisujärjestelmällä
Tilaa tästä sivuston artikkelit RSS-syötteenä tai kommentit RSS-syötteenä
Log in