Eva Isaksson

Evan kuva


Evan saa kiinni osoitteella eva.isaksson@vihreat.fi

Arkisto

Jännitystä elämään

Vaalimiete – 26. elokuuta 2008 klo 22.12

“Petytkö jos sinua ei asetetakaan ehdolle?” kysyi tyttöystäväni. Vastasin että niin tai näin, se sopii - ehdokkuus tuo enemmän jännitystä elämään, sen vaihtoehto enemmän vapaa-aikaa. Lopulta jännitys laukesi, kun Helsingin vihreät nimesivät loputkin ehdokkaansa 26.8.2008. Olen siis vaihtanut vapaa-ajan jännitykseen seuraavaksi kahdeksi kuukadeksi.

Miksi vihreät? Olen seurannut puolueen toimintaa aina siitä pitäen kun Haski Lehtikuusi pyysi minua 1990-luvun puolivälissä mukaan vihreiden atk-ylläpitoon. Kiinnostuin silloin enemmän virittelyhaasteesta kuin aatteesta. Olen siitä pitäen pyörittänyt palvelimia sivutoimisesti.

Vuosien kuluessa, kun puolue on kasvanut, tehtävänkuvani on eriytynyt. Lähinnä vastaan postinkulusta ja postituslistajärjestelmästä. Olen siis saanut tilaisuuden tutustua vihreiden arkiseen toimintaan varsin läheltä. Virittelyhaastetta on riittänyt toistakymmentä vuotta, joten ehkä nyt on aika kokea myös ehdokkuuden jännitys.

Kommentoi kirjoitusta tai lähetä seurantailmoitus (trackback) omalta sivustoltasi.

Kommentoi kirjoitusta

Voit käyttää kommentissa seuraavia XHTML-tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Eva Isaksson on toteutettu WordPress -julkaisujärjestelmällä
Tilaa tästä sivuston artikkelit RSS-syötteenä tai kommentit RSS-syötteenä
Log in